bus auto fiets
Menu

Uitleg inschrijven boerderijwoningen

Online inschrijven
Heb jij interesse in één van de boederijwoningen? Vanaf nu kan jij je inschrijven voor de nieuwe woningen van het deelplan aan de Mgr. Smetsstraat. Op deze pagina leggen we je uit hoe je je kunt inschrijven voor deze woningen. 

Bepaal vooraf je voorkeuren 
Bekijk via de woningaanbod pagina voor welke bouwnummer je belangstelling hebt. Noteer deze bouwnummers en bepaal je volgorde van voorkeur.  

Wat moet ik invullen?
Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. 

Vervolgens kan je jouw NAW-gegevens invullen en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt. Deze gegevens zijn nodig om de koop- en  aannemingsovereenkomst op te maken voor het geval je uiteindelijk een woning koopt. Het is niet toegestaan om per koppel dubbel in te schrijven. 

Om een woning te kunnen kopen moet je natuurlijk wel in staat zijn om de woning te kunnen betalen of financieren. Bij het inschrijfformulier vragen we je daarom als laatste ook nog wat financiële gegevens in te vullen. Voor het versturen heb je altijd de mogelijkheid om nog opmerkingen toe te voegen aan je inschrijving zodat het plaatje compleet is.

Toewijzing
Indien je je inschrijft voor één van de woningen van Mgr. Smetsstraat en we kunnen je een woning toewijzen, dan neemt de makelaar hierover uiterlijk 14 januari contact met je op. Krijg je geen woning toegewezen, dan ontvang je hierover ook uiterlijk 14 januari bericht.   
Bij het inschrijfformulier vind je tevens de verkoopvoorwaarden met hierin een nadere uitleg over de toewijzing en het stappenplan tot aankoop.

Inschrijven boederijwoningen? 

Naar de accountomgeving

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het deze online inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving.

Als je een nieuwe gebruiker bent kun je onderstaande stappen volgen om je aan te melden voor jouw favoriete woning(en):

  1. Klik op "Schrijf je nu in" dat getoond wordt bij het bouwnummer of klik hieronder op "Schrijf je hier in via je account".
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat, kun je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken via de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie"-knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst-/spamfolder.
  4. Je kan nu een wachtwoord instellen voor je account.
  5. Vervolgens kan je direct beginnen met het invullen van het inschrijfformulier.


Inschrijven voor een bouwkavel
De inschrijving voor de bouwkavels van de gemeente verloopt niet via deze website. Op de site van de gemeente Valkenswaard lees je meer over de inschrijving en toewijzing en vind je een inschrijfformulier. Ga naar www.valkenswaard.nl/lageheide.

Geïnteresseerd in een bouwkavel? 

Schrijf je in via deze site