bus auto fiets
Menu

De Zilverlinde - Woningen

In dit kleine deelplan is ruimte voor 4 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen. 

Op dit moment zijn de woningen nog in ontwikkeling. Om de woningen in dit deelplan te kunnen realiseren, is het noodzakelijk om nog enkele procedures te doorlopen. Voor de realisatie van dit plan zal er een nieuw bestemmingsplan moeten worden vastgesteld. In eerste instantie was namelijk voor dit gedeelte van Lage Heide een woonwagenlocatie ingevuld. De gemeente heeft inmiddels besloten dat deze er niet komt en er op deze plaats woningen ontwikkeld mogen worden.  

Omdat er eerst gestart zal worden met de verkoop van de deelplannen De Zomereik II en De Witte Berk III zal het nog enige tijd duren voordat er meer informatie over de woningen beschikbaar komt. Een concrete datum kunnen wij op dit moment nog niet noemen.

Omdat de woningontwerpen nog niet definitief zijn, kunnen wij nog geen indicatie prijzen afgeven. 

Belangstelling? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief . Je ontvangt dan automatisch bericht als er weer meer informatie beschikbaar is of als de verkoop van start gaat.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nu in verkoop: De Groene Vlier II

Nu in verkoop: De Groene Vlier II

De 17 woningen van De Groene Vlier II zijn nu in verkoop! Kijk onder woningaanbod naar deze drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen en schrijf je in voor de woning(en) van jouw voorkeur!

Meer over De Groene Vlier II