bus auto fiets
Menu

De Zilverlinde - Woningen

Dit deelplan bestaat uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen

 

Lage Heide-De Zilverlinde-tweekapper en vrijstaand geschakeld-ai exterieur.jpg

Deelplan De Zilverlinde - 8 woningen

Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Gunstig gelegen in de groene zuidoosthoek van Lage Heide komt het nieuwe deelplan De Zilverlinde. Dit kleinschalige deelplan bestaat uit 8 ruime woningen: 4 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen.

vrijstaand geschakelde woning-interieur-lage heide-de zilverlinde.jpg

Vrijstaand geschakelde woningen

Heb je graag ruimte en groen om je heen en volop woonoppervlak? Dan zijn de 4 vrijstaand geschakelde woningen met aangebouwde berging ideaal voor jou! De zijuitbouw met kap geeft deze woning – naast een prominente uitstraling - extra ruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Ook bij deze woningen zie je grote raampartijen die zorgen voor veel daglicht.

• Gebruiksoppervlakte ca. 169 m²
• Perceeloppervlakte ca. 292 - 317 m²
• Inhoud ca. 631 m3
• Koopprijs vanaf ca. € 565.000 v.o.n.

twee-onder-een-kapwoning-AI Interieur-Int-LR-Valkenswaard-Lage Heide-De Zilverlinde.jpg

Tweekapper

De 4 twee-onder-een-kapwoningen van De Zilverlinde hebben een prachtige ligging. Aan de ene kant geniet je van een vrij uitzicht op de landerijen en aan de andere kant heb je zicht op een groen plein. De vele raampartijen zorgen voor veel daglicht in de woningen en een mooi uitzicht op al het groen rondom. Dit woningtype heeft een aansprekende uitstraling door de overstekende kap.

• Gebruiksoppervlakte ca. 143 m²
• Perceeloppervlakte ca. 228 - 245 m²
• Inhoud ca. 547 m3
• Koopprijs vanaf ca. € 450.000 v.o.n.

Op de hoogte blijven van De Zilverlinde?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Planning

Op dit moment zijn we bezig met het uitwerken van de verkoopinformatie. De verwachting is dat de woningen medio/eind oktober 2021 in verkoop gaan. 

Zodra er meer informatie beschikbaar is - zoals plattegronden, brochures, prijzen per woning en de start verkoop - dan informeren we je hierover via de nieuwsbrief. Vanaf start verkoop is het mogelijk om je voor een of meerdere woningen in te schrijven.