bus auto fiets
Menu

De Zilverlinde - Woningen

Dit deelplan bestaat uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen

 

Deelplan De Zilverlinde - 8 woningen

Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Gunstig gelegen in de groene zuidoosthoek van Lage Heide komt het nieuwe deelplan De Zilverlinde. Dit kleinschalige deelplan bestaat uit 8 ruime woningen: 4 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen.

vrijstaand geschakelde woning-interieur-lage heide-de zilverlinde.jpg

Vrijstaand geschakelde woningen

Heb je graag ruimte en groen om je heen en volop woonoppervlak? Dan zijn de 4 vrijstaand geschakelde woningen met aangebouwde berging ideaal voor jou! De zijuitbouw met kap geeft deze woning – naast een prominente uitstraling - extra ruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Ook bij deze woningen zie je grote raampartijen die zorgen voor veel daglicht.

twee-onder-een-kapwoning-AI Interieur-Int-LR-Valkenswaard-Lage Heide-De Zilverlinde.jpg

Tweekapper

De 4 twee-onder-een-kapwoningen van De Zilverlinde hebben een prachtige ligging. Aan de ene kant geniet je van een vrij uitzicht op de landerijen en aan de andere kant heb je zicht op een groen plein. De vele raampartijen zorgen voor veel daglicht in de woningen en een mooi uitzicht op al het groen rondom. Dit woningtype heeft een aansprekende uitstraling door de overstekende kap.

Bekijk hier het actuele woningaanbod van De Zilverlinde

Klik hier

Update

Bouwkavels gemeente

Bouwkavels gemeente

Alle projectwoningen zijn verkocht. Heb je belangstelling voor een bouwkavel van de gemeente? Bekijk dan op deze website het aanbod en ga bij belangstelling naar de website van de gemeente: valkenswaard.nl/lage-heide

Bekijk het aanbod