bus auto fiets
Menu
31160 - Ext 01-small.jpg
31160 - Ext 02-small.jpg

De Groene Vlier II - 17 woningen

De Groene Vlier II bestaat uit 3 drie-onder-een-kapwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaand geschakelde woningen.

 

Binnenkort in verkoop

De Groene Vlier II: 3 drie-onder-een-kapwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaand geschakelde woningen.

Op dit moment zijn we druk met de uitwerking van de woningen dit deelplan. Wij verwachten in het februari 2021 met de verkoop van start te kunnen gaan.

Daarom is nu nog niet alle informatie over deze woningen beschikbaar. We laten je hieronder al wel graag de eerste globale informatie zien.

Zodra we weer meer kunnen vertellen, delen we dit graag via onze website en de nieuwsbrief. Meld je daarom bij belangstelling aan voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op hoogte! 

De woningen van De Groene Vlier II

Ten westen van deelplan De Groene Vlier I worden nog 17 woningen gerealiseerd. De drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen zijn onderdeel van deelplan De Groene Vlier II.

Herenhuis - tussen

Als uniek woonblok van 3 zijn de herenhuizen in De Groene Vlier II prachtig gesitueerd, met ruime achtertuinen op zuid/zuidoosten. Aan beide zijden van dit woonblok liggen de vrijstaand-geschakelde woningen, wat het straatbeeld statig en stijlvol maakt. Er is dus 1 herenhuis in het midden van het woonblok gelegen op een perceel van 138 m². Deze ruime tussenwoning heeft een inhoud van circa 504 m³ en een woonoppervlak van circa 138 m². Omdat De Groene Vlier II nog in ontwikkeling is, kunnen bovenstaande gegevens nog wijzigen. Het ontwerp, de afbeeldingen en de stukken zijn immers nog in concept.

Prijs vanaf ca.€370.000,-
Oppervlakte 138 m2
Aantal 1

Herenhuis - hoek

Aan weerszijden van de tussenwoning zijn twee unieke hoekwoningen ontworpen. De woningen hebben een eigen oprit voor de grote berging die aan de woning gesitueerd is. Er is ruimte voor het parkeren van 2 auto's. Deze hoekherenhuizen zijn gelegen op percelen van circa 231 en 233 m², hebben een inhoud van circa 527 m³ (+ 84 m² voor de berging) en een gebruiksoppervlakte van circa 138 m². Omdat De Groene Vlier II nog in ontwikkeling is, kunnen bovenstaande gegevens nog wijzigen. Het ontwerp, de afbeeldingen en de stukken zijn immers nog in concept.

Prijs vanaf ca.€400.000,-
Oppervlakte 138 m2
Aantal 2

Twee-onder-een-kapwoningen

Na de succesvolle verkoop van de 12 twee-onder-een-kapwoningen in deelplan De Groene Vlier I komen ook in De Groene Vlier II weer 12 twee-onder-een-kapwoningen. De achtertuinen zijn op het zuidwesten of noordoosten gelegen, aan de voorzijde zorgt het openbare groen voor de ideale omzoming. De percelen variëren van circa 240 t/m 298 m². De woningen hebben een inhoud van circa 610 m³ en een berging van circa 85 m³. Het gebruiksoppervlak van de tweekappers is circa 153 m². Omdat De Groene Vlier II nog in ontwikkeling is, kunnen bovenstaande gegevens nog wijzigen. Het ontwerp, de afbeeldingen en de stukken zijn immers nog in concept.

Prijs vanaf ca.€440.000,-
Oppervlakte 153 m2
Aantal 12

Vrijstaand-geschakelde woningen

De Groene Vlier II telt 2 vrijstaand geschakelde woningen, gelegen aan de Koningstraat. Met tuinruimte rondom zijn de achtertuinen ideaal gelegen richting het zuiden. Parkeren kan met 2 voertuigen op de eigen oprit. De percelen zijn circa 341 en 346 m² groot. De woningen hebben een inhoud van circa 622 m³ en een gebruiksoppervlak van circa 156 m². Omdat De Groene Vlier II nog in ontwikkeling is, kunnen bovenstaande gegevens nog wijzigen. Het ontwerp, de afbeeldingen en de stukken zijn immers nog in concept.

Prijs vanaf ca.€545.000,-
Oppervlakte 156 m2
Aantal 2

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van dit deelplan!

Aanmelden nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Binnenkort verwacht: De Groene Vlier II

Binnenkort verwacht: De Groene Vlier II

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereiding van deelplan De Groene Vlier II. De artist impressions en indicatieve verkoopprijzen zijn bekend! Onze ambitie is om eind februari met de verkoop te starten. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meer over De Groene Vlier II