bus auto fiets
Menu
Lage Heide-Blauwspar III-Boerderijwoning semi-bungalow-ai exterieur.jpg
Boerderijwoning type half vrijstaand 1.jpg (1)

Blauwspar III - Boerderijwoningen

Dit deelplan bestaat uit 6 half vrijstaande woningen en 4 semi-bungalows

Prachtig gelegen aan de historische en boomrijke Pastoor Bolsiusstraat vind je deelplan Blauwspar III. Dit deelplan bestaat uit 6 half vrijstaande woningen en 4 semi-bungalows die allemaal in bijzondere boerderijstijl zijn ontworpen.

Boerderijwoning type half vrijstaand

De 6 half vrijstaande woningen zijn ontworpen in boerderijstijl. De woningen zijn voorzien van een handige berging. Met circa 177 m2 woonoppervlak biedt deze woning je zeeën van ruimte. Het onderste gedeelte van de kap is steiler dan het bovenste gedeelte en biedt daardoor extra ruimte. De vele geveldetails - zoals de raamstijlen, de luiken, de gevelbekleding en de muurankers - zorgen voor een klassieke en landelijke uitstraling.

Boerderijwoning type semi-bungalow

Dit type boerderijwoning met berging ligt op een ruim perceel en is uitgevoerd in bungalowstijl. Dit houdt in dat de woning op de begane grond zal worden voorzien van een ruime slaapkamer met badkamer zodat de woning levensloopbestendig is. De eerste verdieping wordt eveneens voorzien van slaapkamers en een tweede badkamer. Ook hier zorgen de vele details voor een klassieke en landelijke uitstraling.

Bekijk hier het actuele woningaanbod van Blauwspar III

Klik hier

Update

Bouwkavels gemeente

Bouwkavels gemeente

Alle projectwoningen zijn verkocht. Heb je belangstelling voor een bouwkavel van de gemeente? Bekijk dan op deze website het aanbod en ga bij belangstelling naar de website van de gemeente: valkenswaard.nl/lage-heide

Bekijk het aanbod