bus auto fiets
Menu
Lage Heide-Blauwspar III-Boerderijwoning semi-bungalow-ai exterieur.jpg
Boerderijwoning type half vrijstaand 1.jpg (1)

Blauwspar III - Boerderijwoningen

Dit deelplan bestaat uit 6 half vrijstaande woningen en 4 semi-bungalows

Prachtig gelegen aan de historische en boomrijke Pastoor Bolsiusstraat vind je deelplan Blauwspar III. Dit deelplan bestaat uit 6 half vrijstaande woningen en 4 semi-bungalows die allemaal in bijzondere boerderijstijl zijn ontworpen.

Boerderijwoning type half vrijstaand

De 6 half vrijstaande woningen zijn ontworpen in boerderijstijl. De woningen zijn voorzien van een handige berging. Met circa 177 m2 woonoppervlak biedt deze woning je zeeën van ruimte. Het onderste gedeelte van de kap is steiler dan het bovenste gedeelte en biedt daardoor extra ruimte. De vele geveldetails - zoals de raamstijlen, de luiken, de gevelbekleding en de muurankers - zorgen voor een klassieke en landelijke uitstraling.

• Gebruiksoppervlakte ca. 177 m²
• Perceeloppervlakte 440 - 488 m²
• Inhoud ca. 689 m3
• Koopprijs vanaf ca. € 620.000 v.o.n.

Boerderijwoning type semi-bungalow

Dit type boerderijwoning met berging ligt op een ruim perceel en is uitgevoerd in bungalowstijl. Dit houdt in dat de woning op de begane grond zal worden voorzien van een ruime slaapkamer met badkamer zodat de woning levensloopbestendig is. De eerste verdieping wordt eveneens voorzien van slaapkamers en een tweede badkamer. Ook hier zorgen de vele details voor een klassieke en landelijke uitstraling.

• Gebruiksoppervlakte ca. 139 m²
• Perceeloppervlakte 348 - 362 m²
• Inhoud ca. 588 m3
• Koopprijs vanaf ca. € 530.000 v.o.n.

Op de hoogte blijven van Blauwspar III?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Planning

Op dit moment zijn we bezig met het uitwerken van de verkoopinformatie. De verwachting is dat de woningen medio/eind oktober 2021 in verkoop gaan. 

Zodra er meer informatie beschikbaar is - zoals plattegronden, brochures, prijzen per woning en de start verkoop - dan informeren we je hierover via de nieuwsbrief. Vanaf start verkoop is het mogelijk om je voor een of meerdere woningen in te schrijven.