bus auto fiets
Menu

Over Lage Heide

Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor de woning of kavel die het beste aansluit bij je persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat je woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

Je bent verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van zowel het dorp als de unieke groene omgeving.

Een bijzondere plek

Lage Heide biedt een grote variëteit aan woningen en bouwkavels, die op subtiele wijze worden ingepast in het groen en de historie van het gebied. De woningen in Lage Heide worden met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. De woningen staan straks in fraaie, groen ingerichte straten. Door de ruime voor- en zijtuinen straalt het geheel een informeel karakter uit. De huizen zijn fraai gedetailleerd, wat extra bijdraagt aan de dorpse sfeer. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden wat betreft persoonlijke keuzes in woningafwerking, uitbreiding op het kavel, etc.

Prettig wonen in een rustige buurt

Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen. Lage Heide ontwikkelt zich als woon- en natuurgebied, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid.

Kindvriendelijk

Dichtbij huis naar school gaan: handig, veilig en vertrouwd. Dicht bij Lage Heide ligt een basisschool en in de nabije omgeving biedt Valkenswaard nog meer (middelbare) scholen, kinder- en buitenschoolse opvang. Deze omgeving beidt een ruim aanbod aan dagelijkse voorzieningen en recreatiemogelijkheden. De ideale woonomgeving voor je gezin!

Voorzieningen

In de gemeente Valkenswaard wordt met Lage Heide een ‘nieuw thuis’ gebouwd.  Divers, groen, dorps, maar ook nabij stedelijke voorzieningen. Vanuit Lage Heide ben je immers in een mum van tijd in het centrum van Valkenswaard, met alle winkel- en uitgaansfaciliteiten. Maar even zo snel loop of fiets je de prachtige natuurlijke omgeving van bijvoorbeeld de Malpie of Boswachterij Leenderbos in.

Visie gemeente Valkenswaard

De gemeente Valkenswaard heeft een duidelijke ambitie. bekijk hier de visie voor 2030.

Bekijk hieronder foto's van de gerealiseerde woningen

Update

Bouwkavels gemeente

Bouwkavels gemeente

Alle projectwoningen zijn verkocht. Heb je belangstelling voor een bouwkavel van de gemeente? Bekijk dan op deze website het aanbod en ga bij belangstelling naar de website van de gemeente: valkenswaard.nl/lage-heide

Bekijk het aanbod