bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Omgevingsvergunning Zomereik II en Witte Berk III onherroepelijk

13 oktober 2020

Goed nieuws! Deze week is de omgevingsvergunning voor de 14 koopwoningen van deelplan De Zomereik II en De Witte Berk III onherroepelijk geworden. Achter de schermen zijn wij al enige tijd bezig met de voorbereiding van de bouw van dit deelplan. De werktekeningen zijn gemaakt, de koperskeuzes zijn verwerkt, nu de vergunning formele rechtskracht heeft gekregen kunnen we echt door! Hierdoor zullen de voorbereidende werkzaamheden op locatie naar verwachting volgende week starten.

De afspraken bij de notaris worden op dit moment gepland, de leveringen vinden de komende periode plaats. Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen uit Hooge Mierde is verantwoordelijk voor de realisatie van het plan. 

Er zijn op dit moment geen woningen meer beschikbaar. Wel starten we vrijdag 30 oktober aanstaande met de verkoop van het prachtige deelplan De Groene Vlier I. Het gaat om 10 royale twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaand geschakelde woningen op ruime percelen. Heb je interesse? Bekijk hier de projectinformatie en schrijf je in om geïnformeerd te worden over de nieuwste woningen in Lage Heide.