bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nachtje slapen in Lage Heide?

26 september 2014

Benieuwd hoe het wonen is op Lage Heide in Valkenswaard? Blijf een nachtje slapen in een tipi!

Slapen in een tipi

Benieuwd hoe het wonen is op Lage Heide in Valkenswaard? Dat kunt u nu zélf ervaren tijdens de Nationale Huizennacht van 17 op 18 oktober. In aansluiting op dat initiatief, kunnen geïnteresseerden een nachtje slapen in de nieuwe wijk. Niet in een huis (want die worden nog gebouwd) maar in een heuse tipi tent! Aanmelden kan nog tot 4 oktober aanstaande. Maar wees snel, het aantal plaatsen is beperkt.

Speciaal voor de gelegenheid wordt een klein en gezellig tentenkamp ingericht op Lage Heide. De tipis zijn comfortabel genoeg voor een goede nacht. Deelnemers aan de Huizennacht worden op vrijdag 17 oktober om 18.00 uur welkom geheten met een barbecue. Na goede nachtrust in de natuurlijk omgeving van Lage Heide, krijgt u op zaterdagochtend – na een goed ontbijt - een rondleiding door het prachtige natuurgebied van Lage Heide. En natuurlijk is er tijd en ruimte genoeg om alles te weten te komen over deze nieuwe woonwijk.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@lageheide.nl Vermeld daarin uw naam, adres en telefoonnummer en het aantal mensen waarmee u wilt overnachten. U ontvangt dan alle details over de overnachting. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Bij te veel inschrijvingen bepaalt loting wie de nacht doorbrengt op Lage Heide. Inschrijven kan tot 4 oktober aanstaande.