bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De verkoop van Mgr. Smetsstraat en bouwkavels is gestart!

23 december 2021

Vandaag start de verkoop en inschrijving van de 2 exclusieve boerderijwoningen van deelplan Mgr. Smetsstraat. De gemeente Valkenswaard is tevens gestart met de verkoop 6 nieuwe bouwkavels in Lage Heide.

Boerderijwoningen Mgr. Smetsstraat
Alle informatie over de 2 exclusieve boerderijwoningen van het deelplan aan de Mgr. Smetsstraat staat nu online. Heb je belangstelling voor deze woningen? Schrijf je dan voor zondag 9 januari 23.59 uur in via deze website.

Inschrijven voor een boerderijwoning
De inschrijving voor een boerderijwoning verloop via de website van Lage Heide. Inschrijven doe je als volgt:
Klik hier om een persoonlijk account aan te maken. Na het inloggen kies je in het menu van je accountomgeving voor 'Online inschrijven Mgr. Smetsstraat'. Vul vervolgens het complete formulier in.

6 bouwkavels gemeente Valkenswaard
Wil je graag zelf een vrijstaande woning bouwen? Zie je jouw droomhuis in een jonge en groene wijk? Bekijk dan nu op deze website van Lage Heide de 6 nieuwe bouwkavels die door de gemeente worden uitgegeven.

Inschrijven voor een bouwkavel
Heb je interesse in een bouwkavel? Volg dan de procedure zoals deze is weergegeven op de website van de gemeente. De inschrijving voor een bouwkavel loopt dus niet via de website van Lage Heide. Op de website van de gemeente kun meer lezen over de toewijzing en vind je een formulier dat je kunt downloaden. Dit formulier lever je in de periode van 17 tot en met 21 januari (tussen 8.30 en 17.00 uur) in bij Potters Notarissen, Leenderweg 1 in Valkenswaard. Bekijk hier de bouwkavels. Klik hier voor het inschrijfformulier van de bouwkavels.

Vragen?
Vragen over de boerderijwoningen kun je stellen via het contactformulier op de website of je kunt contact opnemen met Leemans makelaars, tel. 040 204 7266. Voor vragen over de bouwkavels kun je terecht bij de gemeente Valkenswaard, tel. 040 208 3444 of via lageheide@valkenswaard.nl.

Blauwspar III en De Zilverlinde
Alle woningen van de deelplannen Blauwspar III en De Zilverlinde zijn inmiddels verkocht. Heb je je eerder ingeschreven voor deze woningen? Dan blijf je reserve kandidaat voor de door jou opgegeven voorkeuren.

Tot slot wensen wij je een fijne kerst en een gezond en gelukkig 2022!