bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De verkoop van De Groene Vlier I is gestart!

30 oktober 2020

Het is eindelijk zover: de verkoop van De Groene Vlier I is gestart!

Het is eindelijk zo ver: de verkoop van nieuwbouwproject De Groene Vlier I in Lage Heide is gestart!

Vanaf vandaag starten we officieel met de verkoop van De Groene Vlier I en staat alle informatie over de woningen online. Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor één of meerdere woningen tot en met woensdag 11 november aanstaande 23.59 uur.

Weet je nog niet precies voor welke woning(en) je je wilt inschrijven, wil je graag een brochure ontvangen of heb je na je inschrijving nog vragen? Bel dan gerust met de makelaars via onderstaande telefoonnummers.

Inschrijven voor een woning doe je zo:
Klik hier om een persoonlijk account aan te maken. Na het inloggen kies je binnen het menu van je accountomgeving voor 'Online inschrijven De Groene Vlier I'. Vul vervolgens het complete formulier in.

Toewijzing van de woningen
Op 12 november worden de woningen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Indien je een woning toegewezen hebt gekregen, dan neemt de makelaar op vrijdag 13 of maandag 16 november contact met je op. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je hierover uiterlijk woensdag 18 november bericht.

Contactgegevens makelaars:
Leemans Makelaardij BV
Telefoonnummer: 040-204 72 66

Makelaarskantoor Niels de Cort
Telefoonnummer: 040-207 13 20

Scholte Albers Makelaardij BV
Telefoonnummer: 040-207 63 76

Succes met inschrijven!

Inschrijven