bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De Groene Vlier II verkocht!

2 april 2021

De Groene Vlier II in Valkenswaard is 100% verkocht! Deze week tekenden blije kopers de laatste koopovereenkomst, waarmee dit deelplan van project Lage Heide in nog geen 3 weken tijd volledig is verkocht.

Wij feliciteren het verkoopteam (Leemans makelaardiji, Scholte Albers makelaars en Niels de Cort makelaars) en alle kopers met dit mooie resultaat! De ruime opzet en karakteristieke vormgeving van Margry Arts Architecten maakte dit deelplan zeer geliefd. Ook het groene karakter van de wijk die omringd wordt door natuur maakt Lage Heide extra aantrekkelijk om te wonen.

Gebr. Van Gisbergen start in mei met de bouw van De Groene Vlier I. Start bouw van De Groene Vlier II volgt in het laatste kwartaal van dit jaar.

Met nog 10 boerderijwoningen, ook ontworpen door Margry Arts Architecten, en het kleinschalige deelplan Zilverlinde van CS2 architecten, werken we toe naar voltooiing van de wijk. Binnenkort bespreken we deze plannen bij de welstandscommissie van de Gemeente Valkenswaard. Ambitie start verkoop: deze zomer.