bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

14 juni start verkoop & Sneak Preview

29 mei 2019

Op 14 juni organiseren we een start verkoop voor 9 bungalows en 4 boerderijwoningen in deelplan Blauwspar II. We laten je door middel van een Sneak Preview alvast iets zien van de nieuwe woningen, die gelegen zijn in de deelplannen Zomereik II en De Witte Berk III.

14 juni start verkoop & Sneak Preview

Op 14 juni organiseren we een start verkoop voor 9 bungalows en 4 boerderijwoningen in deelplan Blauwspar II. We laten je door middel van een Sneak Preview alvast iets zien van de nieuwe woningen, die gelegen zijn in de deelplannen Zomereik II en De Witte Berk III.

Om de woningen in de deelplannen De Zomereik en De Witte Berk te kunnen realiseren, is het noodzakelijk om het bestemmingsplan te wijzigen. Dit nieuwe bestemmingsplan is gereed en kan worden vastgesteld, zodra het bestemmingsplan van het Eurocircuit is vastgesteld. De gemeente heeft de verwachting dat deze vaststelling in het najaar van 2019 kan plaatsvinden. 

Inmiddels is de architect begonnen met de eerste schetsontwerpen. Tijdens de Sneak Preview tonen we de eerste concept-beelden van deze nieuwe twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Naar verwachting komen deze woningen in het najaar van 2019 in verkoop.

Voor deelplan Blauwspar II is geen bestemmingsplanwijziging nodig. We kunnen dus van start met de verkoop van de bungalows en boerderijwoningen. Voor deze woningen zijn een aantal basisontwerpen van verschillende groottes uitgewerkt. Ook is het nog mogelijk om door middel van uitbreidings- en indelingsopties de woning zelf samen te stellen. Tijdens de start verkoop zijn de makelaars en projectontwikkelaar aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Bezoek de start verkoop & Sneak Preview op vrijdag 14 juni
Wanneer? vrijdag 14 juni, vrije inloop tussen 18.00 en 19.00 uur
Waar? In de tent aan de René Smeetsstraat te Valkenswaard
Voor wie? Geïnteresseerden voor deze nieuwe woningen
Wat? Uitgewerkte informatie bungalows en boerderijwoningen en concept informatie tweekappers & vrijstaand geschakelde woningen

Mis het niet en zorg dat je erbij bent!