bus auto fiets
Menu

Locatie

Wonen op de plek waar je helemaal thuis bent. Dat is Lage Heide. Groen, dorps en knus. Vanuit je voordeur stap je zo een prachtig nieuw natuurgebied in. Het gezellige Valkenswaardse centrum ligt op fietsafstand. In deze nieuwe wijk, aan de rand van Dommelen is er alle ruimte voor je droomhuis!

Alle voorzieningen in de buurt

Valkenswaard heeft verrassend veel voorzieningen. Met de komst van de nieuwe N69 ben je binnen no-time in het bruisende centrum van lichtstad Eindhoven. Maak je vaak gebruik van het openbaar vervoer? Elke 8 minuten kun je de bus pakken naar Eindhoven, je bent er binnen 30 minuten!

Afstand tot
Eindhoven 35 24 28
De Groote Heide 12 7
De Achelse Kluis 26 12
Centrum Valkenswaard 8 7 14

Hotspots in de buurt van Valkenswaard

Valkenswaard beschikt over alle voorzieningen die je in de buurt nodig hebt met een divers winkelaanbod. Het is een plek voor levensgenieters en natuurliefhebbers. Voor een dagje shoppen ben je binnen een half uurtje in hartje Eindhoven. Of ga de grens over naar België. Wil je de rust opzoeken? Ga dan lekker wandelen op De Groote Heide. 

De Groote Heide
1

De Groote Heide

Ontdek De Groote Heide; een uniek grensoverschrijdend gebied in Cranendonck, Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard, Hamont-Achel en Neerpelt. Het landsgrensoverschrijdende gebied De Groote Heide is binnen Noord-Brabant een topgebied voor natuur, toerisme & recreatie. Met 6000 ha aaneengesloten natuurgebieden met diep paarse heide, fris groene bossen, beken, riviertjes en vennen, maar ook vele bijzondere cultuurhistorische (ver)gezichten maken De Groote Heide een unieke omgeving.

Het centrum van Valkenswaard
2

Het centrum van Valkenswaard

Valkenswaard staat bekend om zijn uitstekende uitgaansgebied. Met talloze kroegjes, cafés, restaurants en evenementen is het in Valkenswaard nooit saai. Ook kun je iedere donderdag lekker slenteren over de gezellige, Brabantse weekmarkt of dagelijks gebruik maken van het grote winkelaanbod. Er is voldoende parkeergelegenheid tegen een gunstig uurtarief.

Sint Benedictus Abdij De Achelse Kluis
3

Sint Benedictus Abdij De Achelse Kluis

Breng eens een bezoek aan De Achelse Kluis en maak een wandeling in de prachtige bossen rondom de abdij. Eindig je dagje uit met een lekker eigen gebrouwen ‘Achels’ trappistenbiertje. Ook kun je er een lekker hapje eten.