bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Deelplan De Zomereik II - tweekappers & vrijstaand geschakeld

In het eerste gedeelte van deelplan De Zomereik zijn inmiddels 15 twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen verkocht. De Zomereik II is de tweede fase van dit deelplan en bestaat uit 8 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaand geschakelde woningen. Het overig deel van De Zomereik wordt ingevuld door bouwkavels.

Deelplan Zomereik II - tweekappers & vrijstaand geschakeld

Op dit moment zijn de woningen nog in ontwikkeling. Om de woningen in de deelplannen De Zomereik II en De Witte Berk III te kunnen realiseren, is het noodzakelijk om het bestemmingsplan te wijzigen.  Dit nieuwe bestemmingsplan is gereed en kan worden vastgesteld, zodra het bestemmingsplan van het Eurocircuit is vastgesteld. De gemeente heeft de verwachting dat deze vaststelling in het najaar van 2019 kan plaats vinden. 

Inmiddels is de architect begonnen met de eerste schetsontwerpen. Binnenkort tonen we de eerste concept-beelden van deze nieuwe twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Naar verwachting komen deze woningen in het najaar van 2019 in verkoop.

Omdat de woningontwerpen nog niet definitief zijn, kunnen wij nog gerichte prijsindicaties afgeven.
Als globale prijsindicatie hanteren we op dit moment een vanaf prijs van circa € 450.000,-   

Belangstelling? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief . Je ontvangt dan automatisch bericht als er weer meer informatie beschikbaar is of als de verkoop van start gaat.